Skip to main content

Lef

In een helder moment / stoere bui heb ik in 2018 mijn kantoorbaan opgezegd, zodat ik mij volledig kan storten op wat ik het allerliefste doe: mensen blij maken in mijn eigen huidstudio!

Uiteraard niet zonder voorbereiding, want de liefde voor dit vak zorgde ervoor dat ik van 2006 tot en met 2008, naast mijn baan in het bedrijfsleven, de diploma’s voor Visagist en Schoonheidsspecialist heb gehaald.

Daarna heb ik jarenlang een salon aan huis gehad in De Vijfhoek in Deventer waar ik, in de overgebleven uurtjes naast mijn kantoorbaan, ’s avonds aan de slag ging.

Sinds 2018 ben ik ook gecertificeerd hannah Huidcoach, dat klinkt niet alleen ‘hip’…het is ook nog eens ‘happening’!

Roos Lagrené van ROOS schoonheidssalon en Annemarie van kapsalon Knipkunst by Annemarie in Gorssel, alles voor haar en huid op één adres

Luister naar de coach

Een huidcoach is een gediplomeerd schoonheidsspecialist die zich verder heeft verdiept in de huid, huidproblemen, het oplossen ervan en hoe we de mensen die onze hulp voor hun huid vragen zo goed mogelijk kunnen coachen.

En nu komt de huidcoach in actie, want wees eerlijk:

Neem jij genoeg tijd voor jezelf?

We moeten net als een batterij af en toe opgeladen worden. Je moet die energievoorraad zo nu en dan even aanvullen om er weer tegenaan te kunnen gaan. Geef je je lichaam niet de kans om zich op te laden, dan zal dit je uiteindelijk opbreken.


Be good to your skin.

You ‘ll wear it

every day

for the rest of your life.

Missie

Met alle liefde geef ik jou de tijd die je nodig hebt en alsof dat nog niet genoeg is trakteer ik ook op een heerlijke behandeling-op-maat!

Als huidcoach, kan ik je tussen de behandelingen door desgewenst voorzien van nuttige tips en adviezen over het juiste gebruik van producten voor de thuisverzorging van je huid.

Ik help jou het beste uit jouw huid te halen!

Beautiful skin

requires commitment,

not a miracle!

Het team van ROOS schoonheidssalon en kapsalon Knipkunst by Annemarie in Gorssel

Concept

Iedere eerste gezichtsbehandeling bij ROOS begint met een intake gesprek. Daarna volgt de huidmeting met de Skin Analyzer, zodat ik de behandeling en producten kan afstemmen op jouw huid en jouw persoonlijke wensen.
Elke gezichtsbehandeling doorloopt alle stappen van het ‘hannah systeem voor huidverbetering’.
Hoe langer de behandeling, hoe meer extra’s ik kan toevoegen én hoe langer de massage.

hannah

Ik werk met de producten van hannah, omdat je hier gegarandeerd ontzettend vrolijk van wordt!

Producten van Nederlandse bodem die echt iets doen voor je huid.

Elk product van hannah heeft een uitgebalanceerde samenstelling van huideigen, hoog gekwalificeerde natuurlijke ingrediënten die gezamenlijk een krachtige werking teweeg brengen. De hannah producten zijn zo op elkaar afgestemd en zo ontwikkeld, dat het beoogde resultaat vlug zichtbaar wordt. Niet vanuit een laboratorium, maar vanuit de dagelijkse praktijk.

De fabriek waar alle hannah producten geproduceerd worden, staat in Zeewolde. Een klein half uurtje rijden van het hoofdkantoor in Voorthuizen. Zo werken wij mee aan duurzaamheid en onze economie.

Het ‘hannah systeem voor huidverbetering’ heeft als voornaamste doel om een zichtbare en voelbare huidverbetering voor iedereen te realiseren zonder valse beloftes. Duidelijkheid en eerlijkheid over de te verwachten resultaten staan hierbij altijd voorop.

Sinds 1979 is hannah de visionair in Nederland op het gebied van huidverbetering door de befaamde bindweefselmassage en de hoogwaardige producten die zelf door hannah worden ontwikkeld en geproduceerd. Onder het motto “Geef je huid een kans” wordt op het hoofdkantoor iedere dag met veel passie gewerkt, waarbij consequente begeleiding en intensieve scholing van de huidcoaches zorgen voor het beste resultaat in huidverbetering. (www.hannah.nl)

Keurmerk hannah, ROOS schoonheidssalon is gecertificeerd hannah-huidcoach

tekst fully booked

Lieve Skinfoodies,

Ik heb goed en slecht nieuws..
Het goede nieuws is dat steeds meer Skinfoodies de weg naar huidverbetering én ontspanning hebben gevonden, zo belangrijk!
Het slechte nieuws is dat ik daardoor geen ruimte meer heb in mijn overvolle agenda voor nieuwe klanten.

Heb je een cadeaubon ontvangen als nieuwe klant? Neem dan via mail of Whatsapp contact met mij op, zodat we samen een geschikt moment kunnen vinden.

Liefs,
Roos
🌹