Skip to main content

Ik ontvang ook heel graag jouw review!

Deel jouw ervaring over je bezoek aan ROOS via: info@roos-skinfood.nl

Roos schrijft "Wat leuk dat je er bent" op krijtbord bij ROOS schoonheidssalon in Gorssel

“Ik kan oprecht zeggen dat mijn huid er elke keer weer stralend uit ziet als ik bij ROOS vandaan kom. Roos neemt alle tijd om te kijken wat mijn huid op dat moment nodig heeft en past de behandeling daar op aan. Daarnaast geeft ze goed advies om mijn huid (tussen de behandelingen door) in top conditie te houden.
Voor mij geen andere schoonheidsspecialiste!”

Conny
december 2019


“Ik, een droge huid…. Dat je daar op je 40e achter moeten komen. Ik had veel eerder bij ROOS in haar verwarmde stoel moeten liggen. Ik heb goede adviezen gekregen en een heerlijke behandeling.
De bindweefselmassage is echt een aanrader! Naast dat het enorm ontspannend is, geeft het een boost aan je huid. Je ziet direct resultaat.”

Dana
december 2019


“ROOS is een super fijne schoonheidsspecialiste. Ze is eerlijk, behandelt je met het juiste gevoel en geeft goed advies, maar dringt niets op. Zeer respectvol, met een flinke dosis humor.
Ik kan iedereen ROOS aanraden om lekker ontspannen te worden en je huid de juiste behandeling te bieden!”

Marije
december 2019


“De behandeling bij Roos was heerlijk ontspannend, fijn en had zichtbaar resultaat. Ze geeft deskundig en eerlijk advies en is daarnaast ook nog eens een leuk mens.
Ik ga mezelf snel weer op een behandeling bij Roos trakteren, want ik ben er echt van opgeknapt..”

Inge
september 2019


“Roos is een geweldige schoonheidsspecialist.
Mijn huid knapt enorm op van haar deskundige behandeling, waarbij de bindweefselmassage niet alleen heerlijk is om te ondergaan, maar ook zichtbaar resultaat geeft. Mijn huid is nog nooit zo mooi geweest.
Roos zelf is een vrolijke, geduldige, gezellige vrouw die je helemaal tot rust laat komen.
De prijs kwaliteit verhouding is fantastisch!”

Daniëlle
augustus 2019


“Super goede service!
Roos is professioneel, aardig en vriendelijke mevrouw. De behandelingen zijn betaalbaar en goed.”

Cynthia
juli2019


“Heerlijk ontspannend! Super fijne behandeling. Roos heeft er verstand van 🙂
Een echte aanrader!”

Maaike
juni 2019


“Wat een heerlijke behandeling heb ik gehad bij Roos! Ze neemt uitvoerig de tijd om je huid , klachten en ervaringen met producten te analyseren alvorens ze start met de behandeling.
De bindweefselmassage is echt heaven! Evenals de rest van de behandeling. Het liefst bleef ik de hele dag in die stoel liggen.. nu twee dagen na de behandeling voelt mijn huid heerlijk en is niet meer rood zoals daarvoor. Dus ik ben zeker voornemens iedere 10 weken een afspraak te plannen.
Roos bedankt!”

Susan
juni 2019


“Genoten van een uitgebreide behandeling in jouw salon! Heerlijke ontspanning en wat een fijne produkten die je gebruikt. Je neemt de tijd en werkt zeer professioneel. Dankjewel! Ik kom eind van de zomer weer.”

Carla
mei 2019


“Inmiddels heb ik diverse behandelingen gehad in het kader van een kuur. Ik zie en voel echt een verschil!
Roos werkt zorgvuldig, de behandeling is prettig en de bindweefselmassage is heerlijk!
De hannah producten zijn erg fijn en Roos adviseert heel erg goed.”

Mechteld
april 2019


“Ontspannen op een prachtige locatie in Gorssel. Een persoonlijke behandeling van een echte professionele huidcoach. Een op maat verzorgde behandeling met alle uitleg en persoonlijke aandacht die je verdient.
Roos werkt professioneel, geeft je alle aandacht, verzorging en tijd die zorgen voor een complete ontspanning. En een ander pluspunt; een heerlijk warme stoel! Bedankt voor je fijne behandeling lieve Roos!”

Cecilia
februari 2019


“Meerdere behandelingen achter elkaar gehad. Zeer persoonlijk advies. Roos wil je echt helpen. Mijn huid is er enorm op vooruit gegaan! Zeer aan te raden!”

Celeste
januari 2019


“FANTASTISCH!! De behandeling bij ROOS mijn huidcoach heeft mijn verwachtingen overtroffen. Mijn huid heeft zo’n fijne behandeling gehad. Bij elke stap legde Roos uit wat het was en wat het deed. Vooral de peeling en de bindweefselmassage vond ik erg fijn.
Vooraf had ze mijn huid gemeten, ik had een goede score, maar na de behandeling was mijn huid echt veel mooier en dat effect heeft dagen aangehouden.
Roos adviseert echt heel goed over de producten die je thuis kan gebruiken om het effect te behouden zonder te pushen. Ik ben ook erg blij met de Hannah producten die ik bij haar heb aangeschaft, zo heb ik elke dag een beetje dat luxe gevoel wat je hebt na een behandeling en ik zie dat het mijn huid verbetert.
Na de behandeling heeft ze mij heel mooi opgemaakt. Ze gebruikte touch of color, mijn huid kreeg daardoor een prachtige gloed. Deze ga ik de volgende keer zeker aanschaffen! Ik verheug me op mijn volgende behandeling!!!”

Sanne
december 2018


“Voorheen ging ik nooit naar een schoonheidssalon, overbodige luxe vond ik dat. Maar nu ik 2 x bij Roos ben geweest denk ik daar heel anders over. In een ongedwongen sfeer geeft Roos je aandacht en een goede behandeling met mooie producten. Eigenlijk heeft Ieder1 dat zo af en toe nodig. Ik kan het echt aanbevelen!”

Maaike
december 2018


“Ik ga niet vaak naar een schoonheidssalon, maar als ik ga dan kies ik wel voor kwaliteit. En dat is precies wat Roos je aanbiedt! Je VOELT gewoon dat Roos werkt met producten van hoge kwaliteit. Haar deskundige advies, heerlijk onstpannende (bindweefsel-)massage en passie voor dit vak maken het een complete ervaring! Wat een heerlijke boost voor je huid , het voelt als herboren :)”

Noreen
november 2018


“Voor het eerst in mijn leven was ik naar een schoonheidsspecialiste en het was meteen een schot in de Roos. Ze doet haar naam eer aan. Roos is vol aandacht, vakkundig en zeer goed in wat ze doet. Mijn huid voelde gelukkig en stralend na dit bezoek.
Een echte aanrader in Gorssel! ”

Ellen
november 2018


“Vandaag een heerlijke behandeling bij Roos gehad. Alle plooien gladgestreken en een luxe en heel relaxed gevoel aan overgehouden. Je wordt in de watten gelegd en ze weet wat ze doet. Ik hoop gauw weer te kunnen gaan.”

Iris
oktober 2018

“Mooie salon. Heerlijke behandeling.
3 kwartier is eigenlijk te kort. Ook uitleg en huidanalyse waren duidelijk.
Echt een aanrader.”

Renate
oktober 2018


“Vandaag in de verwarmde stoel van Roos de huidcoach gelegen. Wat een fijne ervaring.
Ik kreeg eerst een professionele analyse van mijn huid. Wauw, wat vond ik dit verhelderend. Vervolgens heb ik een heerlijk verzorgde en ontspannende behandeling gehad met producten die juist voor mij geschikt zijn. Een hele fijne salon waar je geen nummer bent, maar waar iemand echt de tijd voor je neemt. En geen vette haren als je weggaat, na de behandeling heeft ze nog even mijn haar gewassen en geföhnd, wat een service!!”

Louisa
oktober 2018


“Ik vond de behandeling erg fijn.
Alles werd duidelijk uitgelegd en ROOS nam echt tijd voor ons.
Behandeling is voor herhaling vatbaar.”

Marije
oktober 2018


“Het was heerlijk bij Roos in de (verwarmde) stoel.
Met de nieuwste snufjes een huidanalyse gehad en daarna een behandeling. De producten zijn prettig en met name de (bindweefsel)massage vond ik heerlijk. Roos is zorgvuldig, rustig, flexibel en vooral stoer dat ze haar eigen salon is gestart.
Ik heb weer een nieuwe afspraak staan! ”

Stephanie
oktober 2018

tekst fully booked

Lieve Skinfoodies,

Ik heb goed en slecht nieuws..
Het goede nieuws is dat steeds meer Skinfoodies de weg naar huidverbetering én ontspanning hebben gevonden, zo belangrijk!
Het slechte nieuws is dat ik daardoor geen ruimte meer heb in mijn overvolle agenda voor nieuwe klanten.

Heb je een cadeaubon ontvangen als nieuwe klant? Neem dan via mail of Whatsapp contact met mij op, zodat we samen een geschikt moment kunnen vinden.

Liefs,
Roos
🌹